Selçuk Ernak'ın Hedefi Çifte Şampiyonluk

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ernak:'Kulüp şampiyonluğunun ardından Ümit Milli Takım ile Avrupa şampiyonluğunu da elde etmek istiyorum'.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde şampiyon olarak Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, bu kez milli takımla Avrupa şampiyonluğu hedefliyor.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'daki görevinin yanı sıra Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı'nın da başantrenörlüğünü üstlenen Selçuk Ernak, yazılı bir açıklama yaparak, milli görevi için de iddialı konuştu.

Yunanistan'da 15-23 Temmuz'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda başarı hedeflediklerini aktaran Ernak, şunları ifade etti:

'Bu yıl ilk olarak, kulübüm Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'la çok anlamlı ve önemli bir şampiyonluk yaşadık. Sakarya ailesine geç katılmama rağmen, müthiş bir enerji yakaladık. Çok iyi bir performans ortaya koyarak şampiyon olmayı başardık. Bu süreçte tarafımıza bir milli görev de verildi. Ülkemizin geleceği genç arkadaşlarımızla Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğiz. İnşallah kulüp şampiyonluğunun ardından bu şampiyonluğu da elde etmek istiyorum.'

Kaynak: AA