Sakarya Spor Kompleksi Yükseliyor

Balıkesir’in Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 1. Sakarya Mahallesindeki spor kompleksinin kusursuz olması için sık sık alana uğrayıp saha müdürlerinden bilgi alıyor.

"Sporun Başkenti Karesi" hedefiyle çalışmalarına yön veren Karesi Belediyesi, 1. Sakarya Mahallesinde spor kompleksi inşa ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Yılmaz, "Karesi için en büyük hedeflerimizden birisi de ilçemizi spor şehri hüviyetine büründürmektir. Günümüz dünyasında teknolojinin ve iletişim araçlarının yoğun olarak kullanıldığı ortamda çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan koruyabilmenin en önemli yolu onları spora teşvik etmektir" dedi.



"Karesi’de öncelik çocukların"

Karesi Belediyesinin önceliğinin çocuklar olduğunu belirten Başkan Yücel Yılmaz, spora yapılan yatırımı gelecek nesillere yönelik yapılacak en önemli yatırım olarak gördüklerini ifade etti.

Çok amaçlı spor kompleksinin özellikle 1.Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya yapılmasını isteyen Başkan Yılmaz, "Artık Karesi büyüyor, gelişiyor ve yaşanılabilir modern bir ilçe oluyor" dedi.

Karesi Belediyesinin, Spor Toto Teşkilatı ile birlikte 16 bin metrekarelik alanda, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoranı ile 2 milyon 800 bin TL ye mal olan 1. Sakarya Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesindeki spor kompleksinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kaynak: İHA