Muğlaspor Sezonu Muğla'da Hazırlanacak

2017-2018 sezonunu hazırlıklarına başlayan Muğlaspor’da il dışı kamp programı yapılmayacak, takım yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanacak.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Muğlaspor Yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Began Çağlav, mevcut kadrodan 17 futbolcunun sözleşmesinin devam ettiğini, takviye olarak 12 futbolcu daha gerektiğini açıkladı.

Çağlav, “Muğlaspor kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak zorundayız. Özellikle sosyal medya kanalıyla hemen hemen her gün kulübüme futbolcu önerileri geliyor. Sözleşmesi biten kendi futbolcumuzu bile bize tavsiye edenler var. Biz bunlara itibar etmiyoruz. Yönetim kuruluna 4 ayrı liste sundum. Üst düzey futbolcular da var, maliyet açısından uygun futbolcular da var. Bizim hedefimiz kısa vadeli futbolcular yerine uzun vadeli futbolculardan olmalı. Genç yeteneklerin takıma kazandırılmasından yanayım. Muğlaspor, bunlardan hem uzun süreli yararlanacak, hem de bir üst liglere satarak ekonomik olarak gelir elde edecektir” dedi.

Kamp Muğla’da

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Çağlav, kulübün maddi kaynaklarının iyi değerlendirilmesi için bir takım tedbirler almak zorunda olduklarını açıklarken, “Profesyonel bir kulübüz ama daha takımın bir otobüsü bile yok. Kaynaklarımızı iyi değerlendirmek için takımı kendi tesislerimizde sezona hazırlayacağız. Kamp harcamalarını bir kenara atarak takımın kendi otobüsünü alabiliriz. Muğla’nın kamp için elverişli alanları var. Bunun yanında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bizim için imkânlarından faydalanabileceğimiz bir kurum” dedi.

Kaynak: İHA