Manavgat Belediyespor'un Yeni Transferleri İmzalarını Attı

Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmaya hak kazanan Manavgat Belediyespor'un yeni oyuncuları tanıtıldı.

Manavgat Belediyesi Side ek hizmet binasında yapılan basın toplantısına, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Halis Akkaya, Manavgat Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Ersoy, Manavgat Belediyespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, yeni transfer olan sporcular katıldı.

Manavgat Belediyespor daha önce Osmaniyespor'dan gol kralı Hakan Doğan, en çok asist yapan oyuncu Gökay Yiğit ve orta saha oyuncusu Mertcan Özsoy, Turgutluspor'dan Hurşit Velioğlu, Serik Belediyespor'dan Ahmet Çetinkaya, Güzelorduspor'dan kaleci Tuğrul Karatosun, Kızılcabölükspor'dan golcü stoper Adem Ercan, Çekmeköy Belediyespor'dan başarılı oyuncu Ahmet Gündoğdu ile Edirnespor'dan sağ ve sol kanatta oynayan Abaka Serge Alain'i renklerine bağlamıştı. Manavgat Belediyespor, son transferi Yunus Aydın da toplantıda tanıtıldı.

Toplantıda, takıma bu sezon transfer olan 10 yeni oyuncu bir yıllık resmi imzalarını attı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor'un güçlü bir takım kurduğunu, hedeflerinin 3'üncü Lige çıkmak olduğunu söyledi.

Transfer sezonunun açılmasının ardından ilk olarak Osmaniyespor'u şampiyon olarak 3'üncü Lige çıkaran teknik adam Harun Aydoslu ile anlaştıklarını belirten Başkan Sözen, 'Geçen dönem Süper Amatör Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısı elde ettik. Bu yıl da aynı heyecanı Manavgatlı sporseverle paylaşma hedefi koyduk. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu dönemde Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak üst lige çıkmayı hayal ediyoruz. Manavgat halkı bu başarıyı hak ediyor.' dedi.

Teknik Direktör Harun Aydoslu ise Manavgat gibi büyük bir ilçenin daha üst liglerde olması gerektiğini belirterek, 'İyi bir kadro kurduk. İnşallah 3'üncü Lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA