Diyarbekirspor'un İstanbul'daki Seçmeleri Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig Takımlarından Diyarbekirspor’un A Takımına alınması için İstanbul’da başlatılan futbolcu seçmeleri devam ediyor. Beylikdüzü Gürpınar Stadında yapılan seçmelere katılımın yüksel olması yetkilileri sevindirdi.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Necat Gürpınar ve teknik ekip, seçmeler öncesinde sporcular ile mini bir toplantı yaptı. Gürpınar, sporculara saha içinde çalışılacak bilgileri paylaşarak, seçmelerin startını verdi. Gürpınar, nizami futbol sahasının 30x45 4’e bölünerek 4 minyatür sahada futbolcuların becerilerini sergileme açısından fırsat verilerek ilk değerlendirmelerin yapıldığını vurguladı. Gürpınar, bölünmüş sahalarda, birincisinde tek pas, ikincisinde kontrol pas, üçüncüsünde ileriye ve ayağa pas ve dördüncüsünde serbest oyun valışmasının yapılacağını kaydetti.

Gürpınar, “Son çalışmada ise bu futbolcuların 8x8 yarı sahada oyun formatında değerlendirmelerinin yapılacak. Aynı oyunculara ise 9x9 ile Diyarbekirspor futbolcu değerlendirilmelerinin tamamlanmış olacağını belirtti.

Bu seçmelerde beğenilen 20 futbolcu Kızılcahamam kampına davet edilecektir" dedi.

Kaynak: İHA