Buse İnce Manisa Büyükşehir Belediyespor'da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon Gümüşhane Gençlerbirliği forması giyen orta oyuncu Buse İnce ile sözleşme imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon Gümüşhane Gençlerbirliği forması giyen 1993 doğumlu orta oyuncu, Buse İnce ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Aykut Lale de hazır bulundu. Geçtiğimiz yıl Gümüşhane Gençlerbirliği takımının kadrosunda yer alan Buse İnce ile bir yıllık anlaşma sağlandı. Manisa’da oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten başarılı orta oyuncu, “Senelerdir takip ettiğim bir kulübe gelmekten dolayı çok mutluyum. Örnek alınan bir kulübe gelmek çok önemli. Zirveyi hak eden bir kulüpte, tek amacınız çok çalışmaktır. Çok çalışacağız ve bu kulübü hak ettiği platformlara ulaştıracağız” diye konuştu.

1993 Bartın doğumlu 1.94 boyundaki orta oyuncu Buse İnce, Galatasaray altyapısında yetişti. Daha sonra Bartın Polisgücü, Karşıyaka, Anemon ve Bolu Belediyespor takımlarında forma giyen sporcu, geçtiğimiz sezon Gümüşhane Gençlerbirliği kadrosunda yer aldı.

Kaynak: İHA