Başaltı Pehlivanı Gümüşalan Döşemealtı'na Transfer Oldu

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, başaltı pehlivanlarıdan 23 yaşındaki Hüseyin Gümüşalan’ı kadrosuna kattı.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. Geçen yıl Elmalı güreşlerinde birinci olduktan sonra başaltında güreşmeye hak kazanan Hüseyin Gümüşalan, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’na transfer oldu.

Kulüpteki imza töreninde konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Gümüşalan’ın müsabakalarını uzun süredir takip ettiklerini söyledi.

1 yılık sözleşme imzaladıklarını belirten Genç, "Başaltında iki arkadaşımızla birlikte Kırkpınar’da kemer için mücadele verecekler. Güreş takımımız bu yıl Kırkpınar’ın en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Hedefimiz bütün boylarda Döşemealtı markasını tüm Türkiye’ye tanıtmak” dedi.

Bu yıl başaltında Tekirdağ, Antalya Kumluca, İstanbul Silivri ve Sultangazi güreşlerinde birincilik kürsüsüne çıkan Gümüşalan, Döşemealtı’nda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Pehlivan Gümüşalan ise, "Döşemealtı Belediyesi adına başarılara imza atmak istiyorum. Bu yıl ilk kez Kırkpınar’da başaltında güreşeceğim. Kırkpınar’dan da birinci olarak dönmek istiyorum."

Kaynak: İHA