Onlar Tokat'ın Gururu

Geçen sezon Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 3. Ligi’ne yükselen Tokat temsilcisi Turhal Yeni Belediyespor, ilk yılı olmasına rağmen 2016-2017 sezonunda başarılı sonuçlar alarak ligde tutunmayı başardı.

Genç bir ekiple Bayanlar Türkiye 3. Ligi’nde oynadığı 24 maçta 9 galibiyet elde ederek topladığı 33 puanla lige tutunan Turhal Yeni Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı adım adım yoluna devam ediyor.

Tokat ilinin bir ilçesi olmasına rağmen masa tenisinde birçok il takımından daha başarılı sonuçlar alan Turhal Yeni Belediyespor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Turhal’da masa tenisinin çok sevildiğini söyleyen takımın antrenörü Selçuk Batırır, "Ligde ilk senemiz olmasına rağmen bir ilçe takımı olarak, birçok ilden daha başarılı sonuçlar aldık. Takımın her zaman yanında olan kulüp başkanı Celalettin Özkaplan’a ayrıca masa tenisine her zaman destek veren ve birçok Belediyeye de örnek olması gereken Turhal Belediyesine ve Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler’e teşekkür ederiz. Yeniz sezonda Turhal Yeni Belediyespor çok daha başarılı sonuçlara imza atacaktır" dedi.

Kaynak: İHA