Minik Futbolcular İçin Düzenlenen Ligler Tamamlandı

Kumluca ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Hüsamettin Çetinkaya ve 11 Yaş Altı Mahmut Esen Minikler Futbol Ligi sona erdi.

Finike Belediyespor, Demre Belediyespor, Kınıkspor ve Kumluca Belediyespor ile Yuvaspor, Beymelekspor, Mavikentspor ve 1923 Kaşspor takımlarının katılımlarıyla düzenlenen 12 Yaş Altı Hüsamettin Çetinkaya ve 11 Yaş Altı Mahmut Esen Minikler Futbol Ligi ödül töreni yapıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, törende yaptığı konuşmada, minik futbolcuların centilmenlik çerçevesinde mücadele ettiklerini belirterek, başta TFF İl Temsilcisi İsmail Şener olmak üzere liglere katılan takımların yöneticilerine ve antrenörlerine teşekkür etti.

Çocukların, daha sağlıklı bir hayat sürmeleri için küçük yaşlarda spora başlamalarının önemine işaret eden Çetinkaya, şunları söyledi:

'Bu konuda en büyük iş ailelere düşüyor. Çocuğunu spora teşvik eden anne ve babalar, çocuklarının spor sayesinde hayata daha sağlıklı adımlar attığını, takım halinde hareket etme, arkadaş ortamında sosyalleşerek doğru karar verebilme ve kötü alışkanlıklardan uzak durma kazanımlarını gözlemleyerek neticede çok doğru bir iş yaptıklarını görüyorlar.'

Çetinkaya, konuşmasının ardından liglerde mücadele eden takım yöneticilerine kupa ve plaketlerini tekdim etti.

Kaynak: AA