Kayseri Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı Malatya Yolcusu

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi Play-Off maçları 14 Haziran Çarşamba günü Malatya’da oynanacak. Kayseri temsilcisi Gençlerbirliği, Hatay Dörtyol Belediye ile oynayacağı maç için yarın Kayseri’den ayrılacak.

Kadınlar 3. Ligi’nde 2016-2017 sezonu şampiyonunu ve 2. Lig’e yükselecek dört takımı belirleyecek Play-Off maçlarında mücadele edecek olan Kayseri Gençlerbirliği, hazırlıklarını tamamladı ve yarın saat 15.00’da Malatya’ya hareket edecek. 3. Lig 4. Grubu ikinci sırada bitirerek Play-Off oynama hakkı kazanan Kayseri Gençlerbirliği, Play-Off’ta Dörtyol Belediyespor ile eşleşti. Bu maç için yarın saat 15.00’da Kayseri’den ayrılacak takımda eksik oyuncu bulunmuyor. Gençlerbirliği Antrenörü Enes Karakaya, ’’Güçlü bir rakip ile mücadele edeceğiz. Transferlerle güçlenmiş ve tecrübeli bir ekip. Biz ise tamamen altyapısından yetiştirdiği oyuncuları oynatan yaş ortalaması oldukça genç bir takımız. İşimiz kolay olmayacak’’ dedi.

Kayseri Gençlerbirliği ile Hatay DörtyolBelediyespor arasında maç 14 Haziran Çarşamba günü Malatya Yeşiltepe 3 Nolu Saha’da saat 14.30’da başlayacak. Tek maçlı eleme usulüne göre tarafsız sahada yapılan maçları kazanan 8 takım 22 Haziran’da ki ikinci tur maçlarına kalma hakkı kazanacak. Bu maçlarda yarı finale kalan takımlar önümüzdeki sezon Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek.Final müsabakasını kazanan takım ise Kadınlar 3. Ligi şampiyonu olacak.

Kaynak: İHA