Kapaklı Protokolü İftarda Buluştu

Kapaklı Kaymakamlığının düzenlediği iftarda ilçe protokolü bir araya geldi.

Kapaklı’da bir otelde düzenlenen iftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi partilerin İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Mahalle Muhtarları, Hemşehri Derneklerinin Başkanları ile basın mensupları katıldı.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, tüm katılımcıları selamladıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Yüzer, “Bu ikinci iftarımız, Salonumuza bakıyorum tıpkı Türkiye gibi çok güzel. 81 vilayetten insan barındıran bir ilçemiz var. Ya seçilmiş yahut atanmış olarak buralarda çalışıyor. Ülkemizde nasıl sahip çıkıyorsak, ilçemize de sahip çıkmalıyız. Kapaklı’nın menfaatleri doğrultusunda, siyasi görüşlerimizi kenara bırakarak el birliği ile hizmet etmeliyiz. Bu gelecek nesillere borcumuzdur” ifadelerine yer verdi.

İftar yemeğinin ardından Kaymakam Yüzer ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her masada oturarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile tek tek sohbet etti.

Kaynak: İHA