Jimnastik Kulübünden Başkan Doğan'a Ziyaret

Yuvam İzmit Jimnastik Kulübü, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ziyaret gerçekleştirdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yuvam İzmit Jimnastik Kulübü Başkanı Ömer Vehbi Engiz, Başkan Yardımcısı Oğuz Bebek, Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Öncü, antrenör Akın Poyraz ve kulüp sporcularını makamında kabul etti.

Geçtiğimiz yıl 2. Lige yükselen ve Nisan ayında yapılan aerobik jimnastik yarışmasında Türkiye ikincisi olan kulüp yetkililerini ve sporcularını kutlayan Başkan Doğan, “ Futbolun hayatımızda çok önemli bir yeri var. Ben de gerek futbol oynamayı gerekse seyretmeyi çok seviyorum. Ancak göreve geldiğim ilk günden itibaren şehrimizde sadece futbolun değil, futbolla birlikte sporun diğer dallarının da yapılmasını istediğimizi belirtiyorum. Hatta İzmit halkına artık şehirde sporun diğer dallarının da yapılacağının sözünü bile vermiştim. Jimnastik bu spor dallarından biriydi. Basketbolundan, güreşine, jimnastiğine, satrancına artık şehrimizde birçok farklı spor dalında başarılar kazanıyoruz. İzmit Belediyesi olarak, klasik belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmiyoruz” dedi.

Yuvam İzmit Jimnastik Kulübü Başkanı Ömer Vehbi Engiz ise, “Sizler sayesinde şehrimizde her geçen gün jimnastik sporuna ilgi atıyor. Spora ve sporculara verdiğiniz önem ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde elimizden gelenin en iyisini yaparak Kocaeli’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Kaynak: İHA