Spor Toto 2. Lig

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un olağan genel kurulunda, mevcut başkan Karakaya yeniden seçildi.

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un olağan genel kurulunda, mevcut Başkan Rıza Karakaya yeniden seçildi.

Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapılan tek listenin yer aldığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak 2. lige yükselen kulübün mevcut başkanı Karaya, yapılan açık oylama ile yeniden başkanlığa seçildi.

Kulüpteki başkanlık görevinde 4. döneme başlayan Karakaya, yaptığı konuşmada, şampiyonluk yolunda Türkiye'nin farklı illerindeki maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Farklı branşlarla başarılı sporcular yetiştirdiklerine işaret eden Karakaya, uluslararası alanda Bodrum bayrağını sporda da en yukarıya çıkarmak için yönetim kurulu ile ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Karakaya, 86 yıllık tarihinde ilk kez Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un başarı çıtasını yükselteceklerini kaydetti.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da katıldığı genel kurul sonunda yeni yönetim, 3 lig 2. Grup şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA