Hayal Ettiği Formanın Peşinden Gidiyor

Hatay'da 9 yaşındaki küçük futbolcu çok sevdiği Fenerbahçe'nin altyapısına çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor Orçun Enes Tok: 'Hayalim çok sevdiğim Fenerbahçe takımının yıldız futbolcularından biri olmak'.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki Orçun Enes Tok, çok sevdiği Fenerbahçe'nin altyapısına çağrılmanın ve hayal ettiği formayı giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Futbola ilgi duyan ve aynı zamanda Dörtyol Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencisi olan Orçun, şubat ayında Antalya'da yapılan ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı altyapı seçmelerinde gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne çağrılan Orçun, hayranı olduğu takımın formasını giyecek olmanın sevincini yaşıyor.

Orçun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe altyapısına çağrıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ifade eden Orçun, 'Hayalim çok sevdiğim Fenerbahçe takımının yıldız futbolcularından biri olmak. Kazandığım paralarla da yardıma muhtaç olanlara yardım etmeyi çok arzuluyorum.' dedi.

Orçun Enes Tok'un babası Muhammet Tok ise oğlunun çok küçük yaştan bu yana futbol topuyla oynamaya ilgi duyduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne gittiklerini ve oğlunun kaydını yaptırdığını anlatan baba Muhammet Tok, oğlunun önümüzdeki günlerde Antalya'da kampa gideceğini ve orada da onu yalnız bırakmayacağını belirtti.

Orçun'un antrenörü Aydın Fatih Kahveci de spor okulunda aldığı eğitimle her geçen gün kendini daha çok geliştiren Orçun Enes Tok'un çok başarılı bir futbolcu olacağına inandığını aktardı.

Kaynak: AA