Evkur Yeni Malatyaspor'dan Yeni Hoca İçin Taraftara Mesaj

Evkur Yeni Malatyaspor’un Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada teknik direktör transferi konusunda yapı ve yeni sezon yapılanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, açıklamasında, "Teknik direktör konusunda kulübümüzün uzun vadede yapacağı yatırım ve hedefler doğrultusunda büyük Malatyaspor camiasına en uygun hoca ile anlaşılacaktır. Bu konuda bize güvenilmesi ve sabırla beklenilmesi en büyük arzumuz. Teknik heyet konusu aceleye getirilecek bir konu değil. Bu yüzden biraz bekleyerek ve istişare ederek sonuca gitmeye çalışıyoruz. Geçen sezonki kadrodan gönderilecek futbolcuların isimlerinin de yeni gelecek hocamızın takdirinde olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.



"Doğru bilgi için kulübün resmi kanalları dikkate alınmalıdır"

Sosyal medya ve basında kulüp adına yapılan spekülatif haberlere itibar edilmemesi çağrısında da bulunan Gündüz, "Sosyal medya ve basında kulübümüz adına yapılan spekülatif haberlere itibar etmemenizi, gerçek ve doğru bilgi için kulübün resmi kanallarından yapılacak açıklamaların dikkate alınması gerekmektedir. Bu arada camiamıza bir müjde vereyim, Nurettin Soykan Tesisleri’nin yıkılıp yeniden yapılması için proje çimimiz tamamlanmak üzere. İnşallah pek yakında kamuoyu ile de paylaşacağız" şeklinde konuştu.



"Yeni stadımızın devir teslimi olmadığından dolayı kombine ve loca satışı yapamıyoruz"

Gündüz, yeni stadın devir tesliminin gerçekleştirilmediğinden dolayı kombine ve loca satışına başlayamadıklarını da belirterek, "Henüz yeni stadımızın devir teslimi olmadığından dolayı kombine ve loca satışı yapamıyoruz. Yine stat reklamı konusunda da beklemedeyiz. Devir teslimin olmasıyla birlikte bu işlere de acilen başlanacaktır. Belirtmem gereken bir diğer hususta kulübün sosyal ağlarıyla ilgili. Kurumsal internet sitemiz ve sosyal medya ağlarımız bakımda olduğu için şuan hizmet verememekte. Çalışmaların ardından yeniden yayına başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA