Aliağa'da Şampiyonlar Belli Oldu

Aliağa Belediyesi 13. Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü ve Şenol Köse Şampiyonlar Ligi Futbol Turnuvasının şampiyonları belli oldu.

Aliağa Belediyespor’un alt yapısında oynadıkları dönemde geçirdikleri kazalar sonucu yaşamlarını yitiren Kemal Harman, Övünç Yüksel ve Doğancan Üzüldü’nün isimleri, düzenlenen futbol turnuvasıyla yaşatılıyor. Ayrıca uzun süre Aliağaspor’da altyapı antrenörlüğü yapmış olan ve 1 yıl önce hayatını kaybeden Şenol Köse’de unutulmadı. Düzenlenen turnuvada miniklerde ‘Kaplanspor’, Yıldızlarda ‘Hentbolspor’ şampiyon oldu. Şenol Köse Şampiyonlar Ligi Futbol Turnuvasında ise miniklerde ‘Aliağa Belediyesi Futbol Spor Okulları’ Yıldızlarda ‘Aliağa FK’ şampiyon olmayı başardı. Toki futbol sahasında minikler ve yıldızlar olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Turnuvada şampiyon olan takımlar ödüllerini, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden aldı. Derece alan takımlar ile turnuvanın gol krallarına, asist krallarına ve en az gol yiyen kalecilerine ödüllerini spor eğitmenleri verdi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Erdem Bozdağ olurken en değerli oyuncusu Bedirhan Özbek oldu. Bedirhan Özbek’e ödülünü merhum Şenol Köse’nin eşi Sevil Köse takdim etti. Miniklerde; gol kralı Yusuf Ali Demirtaş, asist kralı Şahin Kılıç, en az gol yiyen kaleci Ekin Ateş oldu. Yıldızlarda ise; gol kralı Mervan Özcan, asist kralı Yusuf Ekici, en az gol yiyen kaleci Enes Kazan oldu.

Sadece kupa ve madalya alanların değil her bir çocuğun gönüllerde şampiyon olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Spor yapmanızı arzu ettiğimiz kadar derslerinizde de başarılı olmanızı istiyoruz” diyerek tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, kupa ve madalya takdiminin ardından toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: İHA