Voleybolda Transfer

İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş'tan smaçör Mustafa Kırıcı'yı transfer etti.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş'tan smaçör Mustafa Kırıcı'yı transfer etti.

İnegöl Belediyespor Başkan Vekili Furkan Baştürk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, smaçör mevki oyuncusu Mustafa Kırıcı ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Kırıcı'nın takıma katkı sağlayacağından emin olduklarını ifade eden Baştürk, şöyle konuştu:

'Tecrübesinden faydalanacağımız arkadaşımızın önümüzdeki yıllarda İnegöl Belediyespor'un hem Avrupa kupası maçlarında hem ligdeki maçlarında hem de voleybol federasyonunun düzenlemiş olduğu diğer turnuvalarda İnegöl Belediyespor'a en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünüyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.'

Mustafa Kırıcı ise İnegöl Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, 'İnegöl Belelediyespor zaten her zaman yaptığı işlerle güzel bir kulüptü. Bu sene de Avrupa kupalarında oynanacak. İnşallah hayırlısıyla, anlımızın akıyla sezonu bitiririz. Güzel başarılar elde ederiz. Hepimiz için hayırlı olur inşallah.' ifadelerini kullandı.

Başarılı sporcu daha sonra kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA