Nazilli Belediyespor'da Fatih Akyel Dönemi Başladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, Fatih Akyel ile 2 yıllığına anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Akyel ile anlaşmada pürüz yaşayan Nazilli Belediyespor yönetimi, bugün Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal başkanı Haluk Alıcık’ın makamında yapılan sözleşme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önceden Akyel’e yıllık 350 bin TL teklif eden ancak bazı sorunlar nedeniyle anlaşamayan her iki taraf hızlı transfere girerek gözü şimdi TFF 1. Lige dikti.

Nazilli Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayan Fatih Akyel, "Başkan ve yöneticilerimiz çok istekliydi. Bu camia çok büyük ve hedefleri olan bir camia. Ben de hedefleri olan biri olarak buraya geldiğim için çok mutluyum. Burada çalışmaktan dolayı büyük gurur duyacağım. Hep beraber hedeflerimiz doğrultusunda bu takımı başarılı şekilde üst lige çıkartacağız. Transferlere hemen başladık ve takımımız için en iyiyi bularak renklerimize bağlayacağız" şeklinde konuştu.



"Nazilli Belediyespor Benim 4. evladım"

Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal başkanı Haluk Alıcık da, iki yıllığına sözleşme imzaladıkları Teknik Direktör Fatih Akyel’in camiaya hayırlı olmasını diledi. Alıcık,Nazilli Belediyespor’un bir üst lige çıkacağına inandığını ifade ederek, "Sabırla ve ısrarla takımımızı destekleyerek yaşam tarzımız olan ve benim 4. evladım dediğim Nazilli Belediyespor başı dik bir şekilde üst lige çıkacaktır. Kulüp olarak zaten büyük ve örnek bir kulübüz. Tesislerimizle, camiamızı hep birlikte el ele vererek hedefimize ulaşacağız. Camiamıza hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA