Muğlalı Sporcu Kızlar Türkiye Dördüncüsü Oldu

Osmaniye’de düzenlenen Okul Sporları Hokey Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Muğla’nın Yatağan ilçesindeki Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu takımı, Türkiye dördüncüsü oldu.

Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın okul sporları faaliyetleri kapsamında Osmaniye'de düzenlenen Okul Sporları Hokey Yıldızlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Muğla'yı temsil etti.

Muğla, Gaziantep, Ankara, Şanlıurfa, Adana, Kocaeli, Diyarbakır, Ordu, İstanbul ve Adıyaman takımlarının 4 gün boyunca mücadele ettiği müsabakalarda Kocaeli, Konya, Ankara, Adıyaman ve İstanbul il birincilerini geride bırakan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu, adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finalde Gaziantep temsilcisi Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi takımına 3-0 yenilen Muğla temsilcisi, üçüncülük maçında Gaziantep Şahinbey Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu’na da aynı skorla yenilerek Türkiye dördüncüsü oldu.

Antrenör Mahmut İmren, geçmiş yıllarda Türkiye şampiyonluğunu da elde ettiklerini hatırlatarak, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. İmren, takımlarının antrenman yapabilecekleri bir tesis olmadığı için okul bahçesindeki beton sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, takımları için tesis yapılmasını talep etti.

Kaynak: AA