'Milli Formayı Giymeyi Her Zaman Hayal Ettim'

Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba:'Milli formayı giymeyi her zaman hayal ettim ama öyle bir beklenti içine de girmedim'.

A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ve Kosova ile yapacağı maçların aday kadrosuna çağrılan Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba, 'Milli formayı giymeyi her zaman hayal ettim ama öyle bir beklenti içine de girmedim.' dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından, ay-yıldızlı ekibin Makedonya ile oynayacağı özel maç ve 11 Haziran'da Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosunda davet edilen Emre Akbaba, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu, her Türk gencinin hayalinin A Milli Takım'a seçilmek olduğunu söyledi.

Daha önce A2 Milli Takımı'nın formasını giydiğini hatırlatan Emre, 'A Milli takım bambaşka bir duygu. Milli formayı giymeyi her zaman hayal ettim ama öyle bir beklenti içine de girmedim. Beklenti içine girmek, gerçekleşmeyince insanı hayal kırıklığına uğratır. Bu yönde çalışmalarımı sürdürdüm, seçildiğimi öğrenince inanılmaz mutlu oldum.' diye konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Terim'e teşekkür eden Emre, deneyimli teknik adamı mahcup etmeyeceğini ve devamını getireceğine dile getirdi.

Emre, takımının Spor Toto Süper Ligdeki ilk sezonunda, ligde kalma hedefini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, Rize deplasmanında sezonun son maçına çıkacaklarını belirtti. Rakiplerinin bu maçı çok önemsediğinin altını çizen Emre, 'Biz de maçta yüzde yüzümüzü vereceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA