Kaymakam Karaman, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Erzurum'da yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Yarışmaları'nda Kars'ı temsil eden ve derece alan sporcuları kabul etti.

Kaymakam Karaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak ile EYOF yarışmalarında erkekler snowboard dalında 4'üncülüğü elde eden Emre Boydak, bayanlarda 10'uncu olan Zeynep Kurtuluş, erkekler kayaklı koşuda 20. olan Yunus Emre'yi başarılarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette konuşan Karaman, Sarıkamış'ın özellikle kış sporlarında çok daha iyi performans göstermesi gerektiğini belirterek, 'Sarıkamışlı sporcularımızdan hem ulusal hem de uluslararası yarışmalarda iyi dereceler bekliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kaymakamlık olarak her türlü desteği vereceğiz.' dedi.

Koçak da kış sporlarında Kars'ı temsil etmenin sorumluluğu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, kaymakamlık ve belediyenin destek ve katkılarıyla 2018'de büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Koçak, 2016-2017 sezonunda snowboard dalında yapılan yarışmalarda en çok puan alarak Türkiye şampiyonu olduklarını, aldıkları kupayı Kaymakam Karaman'a hediye ettiklerini kaydetti.

Karaman, sporculara birer altın hediye ederek başarı diledi.

Kaynak: AA