Final Maçı Öncesi Taraftardan Eskişehirspor Ürünlerine Yoğun İlgi

Eskişehirspor taraftarı, Süper Lige çıkma mücadelesinde Pazar günü oynanacak Eskişehirspor, Göztepe maçı öncesi takım ürünlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Pazar günü Antalya’da oynanacak Play Off mücadelesi öncesi, Eskişehir’de taraftarlar belli bölgelerde kurulan Esstore stantlarındaki ürünleri alarak takımına destek oluyor. İsmet İnönü Caddesinde kurulan Esstore stantının satış sorumlusu Ömer Sakarya, Antalya’da stant açmak izin alamadıklarından dolayı, maç öncesi şehrin belli bölgelerine stant kurarak taraftarımıza kolaylık sağlamak istediklerini söyledi.

Pazar günü oynanacak maça tüm şehir olarak kenetlendiklerini belirten Sakarya, “Pazar günü çok önemli bir maçımız var. Bu maçı almak için tüm şehir olarak kenetlendik. Antalya’da stant için izin alamadığımızdan şehrimizin belli bölgelerinde Pazar gününe kadar satışlarımız devam edecek. Bazı avmlerde, Çarşı cami yanında, Haller Gençli Merkezinde stantlarımız var, yarın da 6’ya çıkacak. İnşallah hep beraber Eskişehirspor’u hak ettiği yere, süper lige taşıyacağız. Satışlarımız gayet iyi, hem esstore mağazamıza hem de belli bölgelerde açtığımız stantlarımıza taraftar ilgi gösteriyor. En çok forma, atkı, şal ve bayrak tercih ediliyor” dedi.

Taraftarlar da, Eskişehirspor’un Süper lige çıkacağına inandıklarını ve takımı destek olmak için ürünleri aldıklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA