Çorum'da Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başlıyor

Çorum’da yaz tatilinde çocukları kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle buluşturmayı hedefleyen belediye 24 branşta yaz spor okulu açıyor.

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan yaz spor okulları ile gençlerin tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaz spor okullarına tüm gençleri davet etti.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir nesil olarak ülkenin geleceğinde etkin rol oynamalarını amaçladıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Belediye olarak sporu kitlelere yaymak istiyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimi için spor çok önemli bir faktördür. Geçtiğimiz yıl yaz spor okullarımıza bin 780 gencimiz katılmıştı. Futsal, basketbol, voleybol, badminton, atletizm, hentbol, buz pateni, bowling, bocce, dart, yüzme, masa tenisi, futbol, engelliler de eğitsel oyunlar, Muay-Thai, Kickboks, judo, boks, Taekwon-do, karate, masa tenisi, güreş, Wushu ve fitness gibi 24 farklı branşı yaz spor okulları ile gençlerimizle buluşturacağız. 5 Temmuz’da da düzenleyeceğimiz spor şöleni ile yaz okullarını başlatacağız.” dedi.

Çorum Belediyesi Yaz Okullarına kayıtlar 10 Haziranda başlayacak. Futsal, basketbol, voleybol, badminton, atletizm, hentbol, buz pateni, bowling, bocce, dart, yüzme, masa tenisi, futbol, engelliler de eğitsel oyunlar ve fitness branşları için kayıt yaptırmak isteyenlerin Buhara Kültür Merkezi’ne, muay-thai, kicksboks, judo, boks, taekwondo, karete, masa tenisi, güreş, wushu branşlarına kayıt yaptıracaklar ise Mevlana Spor Salonu veya Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edecek.

Kaynak: İHA