Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Ligi Kur'aları Çekildi

Bilecik’te oynanacak 2. Amatör Şampiyonluk Ligi müsabakalarının kur’a çekimi gerçekleştirildi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) binasında yapılan 2. Amatör Şampiyonluk Ligi futbol müsabakası kur’a çekimine, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve Bilecik 2. Amatör Lig A ve B gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan 4 takımın temsilcileri katıldı.

Yapılan kura çekimi öncesi açıklama yapan Bilecik Amatör Spor Kulübü Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Şampiyonluk Ligine katılacak 4 takımından başkanlarının temsilcilerinin tam takım kur’a çekimine katıldığı belirterek, "Bilecik grubu diye adlandırılan A grubunu Gökpınarspor birinci olarak bitirirken, Küplüspor ikinci bitirdi. Bozüyük grubu diye adlandırılan B grubunu ise; İçköyspor birinci, Karaköyspor ikinci olarak bitirdi. Daha önceki yapmış olduğumuz toplantıda bu sene Play- Off oynatalım dedik. Lige heyecan getirmek için play-off oynatmak istedik. 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci sıradaki takımlar ligden çekilmesin istedik. En azından ikinciliği zorlasın istedik. Ama yine bu sene de başarılı olamadık. Ben çekilen bu kur’aların herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise; 2. Amatör Şampiyonluk Ligi’nde oynayacak 4 takıma başarılar dileyerek, “ Maçlar Bilecik Edebali Stadında 3 Haziran’da saat 18.00’de başlayacak. Tek devreli olan müsabakalar sonrası ligi ilk 2 sırada tamalayana iki takım şampiyon olarak seneye Bilecik 1. Amatör Lig’de temsil edecek. Tüm takımlara zorlu bu müsabakalar öncesi başarılar diler, kazasız, belasız ve sakatlık olmadan bir lig geçmesini temenni ederim” dedi.

Öte yandan çekilen kur’a sonrası 3 Haziran 2017 günü saat 18.00’de Bilecik Edebali Stadında başlayacak müsabakaların ilk maçında Gökpınar Spor- Küplü Spor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran günün saat 18.00’de oynanacak maçta Bozüyük İç Köy Spor- Karaköy Spor, 6 Haziran günü aynı saatte Karaköy Spor- Gökpınar Spor, 7 Haziran günü aynı saatte Küplü Spor- Bozüyük İç Köy Spor, 8 Haziran günü aynı saatte Bozüyük İç Köy Spor- Gökpınar Spor ve son olarak 9 Haziran günü aynı saatte Küplü Spor- Karaköy Spor maçı ile 2.Amatör Şampiyonluk Ligi sona erecek.

Kaynak: İHA