Ağrı 1970 Spor Kulübünün İftar Yemeği

Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı 1970 Spor kulübünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

1970 Ağrı Spor kulübü tarafından bir restaurant’ta iftar programı düzenlendi.

Programa, Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, STK’lar ve İş adamları katıldı.

İftar yemeğinden sonra Kemal Atmaca’nın yaptığı yemek duasının ardından başlayan programda ilk olarak Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım konuştu.

Yıldırım yapığı konuşmada, Ağrı Valisi Musa Işın’a kulübe yaptıkları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yıldırım önümüzdeki sezon hedeflerinin 3’üncü lige çıkmak olduklarını anlatarak iş adamlarından yardım istedi. Ağrı Valisi Vekili Belediye Başkan Vekili Musa Işın ise Ağrı 1970 Spor’un geçtiğimiz yıl büyük başarılara imza attığını söyledi.

Ağrı 1970 Spor kulübünün büyük bir gayret gösterdiğini belirten Işın, “iyi bir noktaya gelip başarılar elde ettiler. Bu başarılar gelecek adına büyük bir umut vad etmektedir. Hemen hemen yeni bir takım oluşturuldu. Kulüp büyük bir cihetle ve gayretle büyük başarılar elde etti, bunu hepimiz görüyoruz. Aynı zamanda futbolcularımızı da göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah gelecek sene bu daha iyi bir noktaya gelecektir. Biz hepimiz kulübe destek veriyoruz, bunu söyleyeyim, verdiğimiz destek yetersiz kalıyor. Çok büyük bir destek veremedik dedi” dedi.

Ağrı 1970 Spor Kulübüne büyük bir destek verememelerinin sebebinin mevzuattan, hukuktan ve kanunlardan kaynaklandığını ifade eden Işın, “Önümüzdeki yıl inşallah takıma destek vermenin gayreti içerisinde olacağız. Özellikle Gençlik Ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Ağrı’ya geldiğinde kendisiyle görüşmüştük, maddi destek vereceklerini söylediler. İletişimimiz devam ediyor, inşallah olursa bizim için büyük bir doping olacaktır. Kulüp Başkanımız geçtiğimiz günlerde bizi ziyaret ettiler, eğer uygun bir yer bulursak hem bina hem de çevresinde faaliyetlerini yürütebilecekleri bir yer vermeyi düşünüyoruz. O olmasa da Ağrı Spor’un bir binaya ihtiyacı var, inşallah bunu hep birlikte tedarik edeceğiz” ifadelerini kullandı

Hep birlikte Ağrı 1970 Spor’u layık olduğu yere getireceklerini söyleyen Işın, “Ağrı gençliği sadece futbolla değil diğer sportif alanlarda da çok başarılıdır. Gençlerimiz kayak’ta atletizm de tenis’te ciddi başarılar elde etmişlerdir. Türkiye çapında şampiyonlukları ve dereceleri olan gençlerimiz vardır. Bizde gençlerimizdeki bu heyecanı değerlendirmek mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA