Becker'ın Perileri Bodrum'u Konuk Ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider tamamlayan, playoff maçlarında Elazığ İl Özel İdare’yi evinde ve deplasmanda mağlup eden Bornova Becker Spor, yarın (10 Mayıs Çarşamba) final grubundaki ilk maçında Kırçiçeği Bodrum takımıyla karşı karşıya gelecek.

Kulüp Başkanı Volkan Kebir, Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 14:00’te oynanacak müsabakaya tüm İzmirliler’i davet ettiklerini belirterek, “Kızlarımız bu sezon oynadıkları 40 maçta sadece 4 mağlubiyet alarak çok önemli bir başarıya imza attılar. Evimizde oynadığımız maçlarda namağlup durumdayız. İnşallah dörtlü finalleri de lider olarak tamamlayarak İzmir’in Süper Lig’deki ilk ve tek temsilcisi olacağız. Bir kadın şehri olan İzmir’i, kadın basketbolunda ‘marka’ yapmayı amaçlıyoruz. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi ama özellikle de kadınlarımızı tribünlere gelerek kızlarımıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak finallerde Bornova Becker Spor, Kırçiçeği Bodrum, Çankaya Üniversitesi ve Orman Gençlik takımları mücadele edecek. Grubun ilk iki takımı, gelecek yıl Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Kaynak: İHA