Altay'dan Taraftara Teşekkür

Kulüp Başkanı Ekmekçioğlu: 'Büyük Altayımızın muhteşem bir zafer kazandığı playoff rövanş maçında, tüm kalpleri ile bir dakika susmadan ekibimizi destekleyen büyük taraftarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım'.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup play-off ilk maçında 2-0 mağlup olduğu Çorum Belediyespor'u 4-0 yenerek finale yükselen Altay'ın Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, 'Büyük Altayımızın muhteşem bir zafer kazandığı play-off rövanş maçında, tüm kalpleri ile bir dakika susmadan ekibimizi destekleyen büyük taraftarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.' dedi.

Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, arma ve renk ayrımı yapmadan kendilerini destekleyen tüm İzmirli taraftarlara teşekkür etti.

'Büyük Altayımızın muhteşem bir zafer kazandığı play-off rövanş maçında, tüm kalpleri ile bir dakika susmadan ekibimizi destekleyen büyük taraftarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım' ifadelerini kullanan Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

'Onurumuz olan armamıza kimsenin el uzatamayacağını, el uzatma cüretini gösterenlerin ise en hafif tabirle hayal kırıklığı yaşayacağını dosta düşmana gösteren saha içindeki ve tribündeki kahramanlarımız bugün bir kez daha Altayımızın gururu olmuştur. Altayımızın büyük taraftarı başta olmak üzere 'Arma için değil, İzmir için dayanışma zamanı' diyerek Atatürk Stadı'na gelen, semtinin ve kentinin takımını destekleme bilincine erişmiş İzmirimizin tüm güzide kulüplerinin taraftarlarına selam ve saygılarımı sunarım.'

Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer de İzmir sevdasını yüreğinde taşıyan tüm taraftarların tribünde yan yana, omuz omuza olmasının kendileri için ayrı bir motivasyon olduğu kaydetti.

Başta Altay taraftarı olmak üzere, Göztepe, Karşıyaka, İzmirspor ve Bucasporlulara desteklerinden dolayı teşekkür eden Biçer, 'İzmirli taraftarlar örnek bir dayanışmaya imza attı. Birçok kulüpten de teknik ekip ve yöneticiler müsabakayı takip etti. Bize desteğini esirgemeyen tüm dostlarımız ve İzmirliler'e şahsım, ekibim ve kocaman yürekli oyuncu arkadaşlarım adına teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

Altay, play-off finalinde Kocaelispor ile oynanacağı maçın hazırlıklarına yarın Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacak.

Kaynak: AA