Eyigüngör: El uzattık tokat yedik

Aziz Yıldırım'ın tokat attığı Yakındoğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör Beyaz TV canlı yayınına bağlandı.

Eyigüngör: El uzattık tokat yedik
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın darp ettiği Yakındoğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör canlı yayında kavganın detaylarını anlattı.

EL UZATTIK TOKAT YEDİK


Fenerbahçe'ye misafir takım olduğunu ve misafire hoş geldin demek için Aziz Yıldırım'ın yanına gidip elini sıkmak istediğini söyleyen Eyigüngör'Biz el uzattık ama Aziz bey tokat attı.' dedi.

AYAK AYAK ÜSTÜNE ATMADIM

Aziz Yıldırım'ın 'Biz geldiğimizde ayak ayak üstüne attı' sözlerine de yanıt veren Eyigüngör 'Ben ayak ayak üstüne attıysam nasıl tokat attı bana?' diye konuştu.

HER TAKIMDAN TARAFTARIMIZ VAR

Beşiktaşlı taraftarlara yer verdi iddialarına da cevap veren Eyigüngör 'Biz takımı kurduğumuzda taraftarımız yoktu ama başarılar geldikçe taraftarlarımız da arttı. Bizim yönetim kurulu üyelerimiz arasında her takımdan yönetim kurulu üyeler var. Takımızın taraftarları arasında her takımın taraftarı var. ' dedi.

ALENEN TEHDİT EDİYORLAR

2006'da Aziz Yıldırım işime karıştıktan sonra Fenerbahçe kadın basketbol takımı yöneticiliğini bıraktım. Bizim bir husumetimiz yok ama kendisinin bir husumeti varsa bilemem. Olayın ardından hala tehdit ediyorlar. Bununla ilgili savcılarımızın da gereğini yapması gerekir. Televizyonlarda bunu söylediler. Alenen tehdit ediyorlar.

'AZİZ YILDIRIM GİREMEZ' DEMEDİM


Yıldırım'ı yalanlayan Eyigüngör  ''Aziz Yıldırım bu salona giremez' demedim. Aziz Yıldırım da gelemez, Mahmut Uslu da gelemez diye bir şey demedim. Kendisi çarpıtıyor olayı. Böyle bir şey olsa 11 protokol ve 90 taraftar yeri ayrılacak diye bir resmi evrak yollar mıyız? ' diye konuştu. Fenerbahçeli futbolcuları ayartıyor iddiasıyla da ilgili konuşan Eyigüngör 'Böyle bir şey yok.' dedi.

EŞLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA DA SALDIRDILAR

Bizim eşlerimize ve çocuklarımıza da saldırdılar. Bizim toplumumuzda kadına ve çocuğa el kalkmaz. Hepsi kayıtlarda var. 110 yıllık bir kulübün başkanı bunu yapıyorsa yazıklar olsun. Yaşanan olay sonrası Emniyet bana koruma verecek. 

O MAÇA GİDECEĞİM


Salı günü yapılacak olan Fenerbahçe maçına gideceğini söyleyen Eyigüngör 'Burası bir hukuk devleti. Salı günkü maça gideceğim.' şeklinde konuştu.  

AİLEMİ TEHDİT ETTİLER


Fotoğraflara yansıyan kadının eşi olduğunu söyleyen Eyigüngör ' Eşimin yanında çocuklarım da vardı ve ailemi tehdit ettiler. Bu olayı yapan zavallı bir kişidir. ' dedi. 

"HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN" DEMİŞTİM


Eyigöngör sözlerini şöyle sürdürdü;

Arkadaşlarıma maç öncesi 'Herşeye hazırlıklı olun' demiştim ama bana inanmamışlardı. Aziz Yıldırım bu gibi işleri iyi yapar. Ama sahadaki kızlarım bu olayı gördükten sonra yanıma geldiler ve 'Bu maçı alacağız ve şampiyon olacağız.' dediler. Bu gibi yöneticilerin spordan uzak tutulması gerekir.