Karabükspor, Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, ligin 30. haftasında pazartesi günü sahalarında karşılaşacakları Osmanlıspor maçını kazanarak galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Ligde son 5 maçtır galibiyete hasret kalan Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri’nde yaptığı idman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde yapılan antrenmana, kendisine sezon sonuna kadar izin verilen Traore katılmazken, Kerim ise takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Barisic, Osmanlıspor maçının kendileri açısından ilginç olacağını ve bu maçı kazanarak üst sıralara çıkmanın vaktinin geldiğini söyledi.

Rakiplerinin çok iyi baskı yapan ve kontraya iyi çıkan bir ekip olduğunu belirten Barisic, ”Bu anlamda bize sıkıntı oluşturabilecek bir ekip. Bunun bilincindeyiz ve iyi çalışıyoruz. Basit hatalar yapmak istemiyoruz. Rakibe boş alan bırakmayarak iyi bir pozisyon oyunu oynayıp, kanatlardan yapacağımız ataklarla etkili olmak istiyoruz. Osmanlıspor etkili ama evimizde oynuyoruz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Ofansif futbol oynayarak goller bulmak istiyoruz. Hedefimiz ligi ilk 10 içinde bitirmek. Onun için bu maçı kazanmak istiyoruz. Ama bizim için en önemlisi oyunumuzu geliştirmek ve daha iyi futbol oynamak. Konumumuz itibariyle ligde biraz rahatladığımızı söyleyebiliriz. Her maç bizim için bir bonus. Dolayısıyla yine her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Tabii bu rahatlıkta önümüzdeki yılın da ufaktan planlamasını yapmaya başladım” dedi.



“Enteresan ve ilgin bir derbi olacak”

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın favorisinin de sorulduğu Barisic, “Aslında çok enteresan ve ilginç bir mücadele olacak benim içinde. Şanslar derbi olduğu için eşit diyebilirim. Geçen maçta hatırlarsınız. Galatasaray hücum oynadı. Fakat Fenerbahçe iyi savunma yapıp gol yemedi. Son dakikada bulduğu bir golle maçı kazanmasını bildi. Dolayısıyla derbilerin tahminini yapmak biraz zor. Benim içinde enteresan bir maç olacak" dedi.

Kaynak: İHA