Şampiyonlar Başkan Türel'i Ziyaret Etti

Süper Lig'e yükselen ASAT Spor Tekerlekli Basketbol Takımı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Başkan Menderes Türel, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligini şampiyon olarak tamamlayarak adını Süper Lig'e yazdıran ASAT Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı ağırladı.

Şampiyonları tebrik eden Başkan Türel, bu başarıların devamı için yeni salonları Antalya'ya kazandıracaklarını belirtti.

'Misafir olarak gittiğimiz 1. Lig'den bugün şampiyon olarak döndük' diyen Menderes Türel, şunları söyledi:

'Misafirliğimiz bitti yeniden Süper Lig'deyiz. Her zaman sizlerin arkasındayız. Destekçiniziz. Antalya Büyükşehir Belediyesi, anketlerde diğer farklı platformlarda hep ilk 3'te çıkıyor. Ama biz ikinciliği, üçüncülüğü kendimize yakıştıramıyoruz. Bizim hedefimiz her zaman sizinki gibi şampiyonluk. Onun için şampiyonluğu getirdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig'de artık kalıcı olacağız.'

Ziyaretin sonunda sporcular Türel'e kupalarını sunarken, Başkan Türel de şampiyon sporculara cumhuriyet altını ve saat hediye etti.

Kaynak: AA