İmza atmazsa 8 milyon, imza atarsa 30 milyon

Sarı-Kırmızılılar, imzaya yanaşmayan genç yıldızı ikna edemezse maksimum 8 milyon Euro’ya hemen satacak. İmza atılırsa sözleşmeye “30 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi konulacak..

İmza atmazsa 8 milyon, imza atarsa 30 milyon
Yeni sezonun kadrosunu kurmak için çok büyük bir transfer operasyonu başlatan Galatasaray yönetimi gündemin ilk sırasına Armindo Bruma'yı aldı... Sarı-Kırmızılı yönetim, Portekizli yıldızın sözleşmesiyle ilgili sorunu bir an önce çözmek istiyor. Bruma'nın menajeriyle yapılan son görüşmede uzlaşmaya uzak kalınmıştı. Galatasaray yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme isterken, menajer Catio Balde'nin talebi 4 yılda imza parasıyla birlikte 15 milyon Euro olunca büyük şok yaşanmıştı. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki günlerde yapılacak yeni görüşmede uzlaşma zemini arayacak. Fakat yönetim, Balde'yi ikna edemezse, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığı için Bruma'yı maksimum 8 milyon Euro'ya satmak zorunda kalacak.

ÇOK BÜYÜK BİR MESAİ HARCANIYOR
Bu da hem kulüp hem de yönetim için çok büyük bir hüsran olacak. Fakat Galatasaray, Armindo Bruma ile nikah tazelerse, genç futbolcunun sözleşmesine "30 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi konulacak. Eğer Bruma bu performansına devam ederse 1-2 yıl içinde yönetimin bu parayı kasasına koyması büyük bir olasılık olarak gözüküyor. Sarı-Kırmızılılar bu nedenle Bruma sorununu bir an önce çözmek için çok büyük bir mesai harcıyor.

ALTERNATİFİ SİSTO MU?

Celta Vigo formasını giyen Pione Sisto'nun Galatasaray'dan teklif aldığı iddia ediliyor. İspanyol basını, Sudan'lı futbolcunun Sarı-Kırmızılılar'la görüştüğünü yazdı. Bu haber, "Yönetim, Bruma'ya alternatif mi arıyor?" sorusunu gündeme getirdi..