Dursun Özbek: Balotelli yeni Drogba olacak

İtalyan golcüyü çok isteyen Özbek “Balotelli’yi alırsak her manada büyük sıçrama yaparız. Localar satılır, kombineler tükenir, futbolda başarı artar ve takım savaşçı bir ruh kazanır” ifadesini kullandı.

Dursun Özbek: Balotelli yeni Drogba olacak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, deyim yerindeyse son günlerde Balotelli ile yatıyor Balotelli ile kalkıyor. Sezon sonu gelmeden bir forvet ve bir stoper olmak üzere iki yıldız transfer edip camiadaki tepkileri dindirmek isteyen Özbek, kurmaylarına 'Balotelli'yi mutlaka almalıyız' dedi. Yöneticilerle yaptığı toplantıda Balotelli'yle ilgili düşüncelerini dile getiren Galatasaray başkanı, İtalyan golcünün transfer edilmesi halinde Drogba etkisi yapacağını ifade ederek şunları söyledi:

'Balotelli'yi alırsak, Drogba'da olduğu gibi takımda her anlamda bir sıçrama yaşanır. Boşa çıkan 178 loca hemen satılır, kombineler tükenir. Takımın başarısı artar. Balotelli hırslı kişiliğiyle takıma savaşçı ruh kazandırır. Ayrıca tüm dünya Galatasaray'ı konuşur. Bunlar çok önemli.' Özbek'in bu sözleri tüm yöneticiler tarafından onaylanırken, Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde Balotelli'nin menajeriyle bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi. 26 yaşındaki yıldızın, Nice ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.