Yıldız Kız Boks Milli Takımı, Çankırı'da Kampa Girdi

Milli takım sorumlu antrenörü Çınar:'Yeni bir madalya, yeni bir umut ve yeni bir hedefle Avrupa şampiyonasına hazırlanıyoruz'.

Yıldız Kız Boks Milli Takımı, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 2 Temmuz'da başlayacak Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Çankırı'da kampa girdi.

Milli takımın kamp kadrosunda 26 sporcu ve 4 antrenör yer alıyor. 16 Haziran'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek milliler, daha sonra Genç Kız Boks Milli Takımı ile Kastamonu'da kamp yapacak.

Yıldız Kız Boks Milli Takım Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım kampının Çankırı'da olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Yıldız Kız Milli Takımı'nın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden sporcular çıkardığını vurgulayan Çınar, 'Bizler 4 yıldır Kadın Boks Milli Takımı'nın altyapısını oluşturuyoruz. Ekip arkadaşlarımızla 41 Avrupa ve dünya derecelerinin altına imza attık. Şimdi yeni bir madalya, yeni bir umut ve yeni bir hedefle Avrupa şampiyonasına hazırlanıyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA