TFF 1. Lig Play-Off Finaline Doğru

ETO Başkanı Güler: 'Oda olarak maçı izlemek için Antalya'ya gitmek isteyen üyelerimize yönelik 15 otobüs kaldıracağız, 750 maç bileti alacağız'.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, TFF 1. Lig'de Eskişehirspor ile Göztepe arasında 4 Haziran Pazar günü oynanacak play-off final müsabakası için Antalya'ya 15 otobüs kaldıracaklarını açıkladı.

Güler, ETO'da düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un pazar günü oynayacağı maçın son derece önemli olduğunu vurguladı.

Eskişehirspor'un bir marka olduğunu ve takıma sonuna kadar sahip çıkılması gerektiğini anlatan Güler, şöyle konuştu:

'Eskişehirspor'un Süper Lig'de olması kentteki hizmet sektörüne katkı sağlayacaktır. Antalya'da Eskişehirspor seyircisine 13 bin 500 koltuk ayrıldı. Eskişehirspor taraftarı kendine ayrılan koltukları dolduracaktır. Bununla ilgili olarak kendi üyelerimizle statta yerimizi alacağız. Oda olarak maçı izlemek için Antalya'ya gitmek isteyen üyelerimize yönelik 15 otobüs kaldıracağız, 750 maç bileti alacağız. Futbolcuları daha iyi motive etmek adına Eskişehirli sanayici, iş adamları ve kurumların da ekonomik olarak destek sağlamasıyla bu işin olacağını düşünüyorum.'

Kaynak: AA