Salihli Filede Tecrübeli Oyuncusunu Bırakmadı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, tecrübeli orta oyuncusu Rabia Martinoviç Özşahan ile yeniden anlaşmaya vardı.

Güçlü bir kadro kurma adına transfer çalışmalarını sürdüren Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, Nida Yazıcıoğlu, Merve İzbilir ve Merve Ateş’i transfer ettikten sonra şimdi de geçtiğimiz yılki kadrosunda yer alan 27 yaşındaki orta oyuncusu Rabia Martinoviç Özşahan ile yeniden anlaşma sağlayıp, renklerine bağladı. Voleybola Göztepe alt yapısında başlayan 1990 doğumlu ve 185 santimetre boyundaki orta oyuncu Özşahan, 8 yıl Karşıyaka forması giydikten sonra Kocaeli Belediyespor, Kağıt Spor, Altınoluk Belediyespor, Balıkesir Belediyespor, Maltepe Yalı ve Bolu Belediyespor’da oynadı. Geçtiğimiz sezon giydiği yeşil-beyazlı formayı önümüzdeki sezonda giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden tecrübeli oyuncu Rabia Martinoviç Özşahan, “Sultanlar Ligi hedefi olan Salihli Belediyespor ile yeniden anlaşma sağladığım için çok mutluyum. İnşallah ümit ettiğimiz hedefimize bu sezon ulaşırız” dedi.

Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, tecrübeli orta oyuncu Rabia Martinoviç Özşahan’ın geçtiğimiz sezon olduğu gibi, önümüzdeki sezonda takımın gücüne güç katacağını söyledi.

Kaynak: İHA