Çubukspor'un Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü'nde, olağan genel kurul toplantısı sonucu yeni yönetim kurulu belirlenirken, ilk transferlerin de yapıldığı bildirildi.

Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, yeni yönetim ve sezon hedefleriyle ilgili bilgi verildi.

Çubuk için elini taşına altına koyan güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen Akkaya, 22 kişilik yeni yönetim kurulunda Tuğrul Çubukçu, Recep Öz, Aytekin Potuk ve Mustafa Hanioğlu'nun başkan yardımcısı olarak görev alacağını söyledi.

As başkanlığı Sinan Kuzucu'nun ve basın sözcülüğünü ise Hüseyin Yiğiner’in üstleneceğini dile getiren Akkaya, şunları ifade etti:

'Yapılan kurulda, Transfer Komitesi Başkanı Deda İncesu, Federasyon Sorumlusu Ümit Polat, Genel Kaptan Tayfun Aydoğan, finans sorumlusu Kamile Esen, taraftardan sorumlu Rıdvan Doğan, Gürsel Horat, Kulüp Müdürü Ümit Polat, Genel Sayman Ümit Polat, altyapı sorumlusu İsmail Kayahan ile stat ve ulaşım sorumlusu Yasin Çakmak oldu. Tabi bu arkadaşlarımız, onlara yardımcı olacak komite üyeleriyle çalışacak. İnşallah tüm ilçe halkının verdiği maddi ve manevi destekle bu ekibin Çubukspor’u büyük başarılara ulaştıracağına inanıyorum.'

Geçen sezon hedeflenen başarının gerisinde kalındığını hatırlatan Akkaya, aynı duruma düşmemek için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü belirtti.

Akkaya, şunları kaydetti:

'İnşallah Çubukspor olarak hedefimiz BAL Ligi’nde kupa kaldırmak ve 3. Lige çıkmaktır. Yani şampiyon olmaktır. Bunun için hızlı bir transfer yapmaya başladık. Sadece yıldız oldukları için değil, ihtiyacımız olan pozisyonları dolduracak isimler oldukları için transfer ettiğimiz oyuncularımızla, teknik ve idari kadromuzla, çok güçlü bir ekip oluşturmaya başladık. Bu ekiple Çubukspor’u hak ettiği yere taşıyacak başarılı ve güzel bir sezon geçireceğimize canı gönülden inanıyorum.'

Teknik Direktör Tahir Çopur ile anlaştıklarını, tansfer ile ilgili de oyuncularla görüşmelere başladıklarını söyleyen Akkaya, ilk etapta teknik ekibi oluşturduklarını ifade etti.

Akkaya, 'Adıyaman Spor’da oynayan Rıfat Merzifonluoğlu’nu takımımıza transfer ettik. Ayrıca iç transefer görüşmelerimizi de Hasan Üstünkaya, Cem Çetin, Bora Çoban, Arif Yılmaz,Tayfun Çulha, Furkan Demirkan, Mehmet Yumurtacı, Tolga Karaca, Oğuz Kaan Barış’ı kadromuzda tuttuk ve bazı futbolcularımız ile yollarımız ayırdık. Çubukspor camiasını ligde başarı ile temsil edecek bir ekip ortaya çıkacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.' diye konuştu.

Kaynak: AA