Birecikspor'dan Başkan Pınarbaşı'na Teşekkür

Şanlıurfa 1. Amatör Futbol Ligine yükselen Birecikspor’un başarısında, kulübe yaptığı katkılarla pay sahibi olan Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’na, Kulüp Başkanı İsmail Karacan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Başkan Pınarbaşı, Kaymakam Kadir Perçi ile birlikte, Birecikspor’un şampiyonluk maçını izledi. Perçi ve Pınarbaşı, Viranşehirspor’u kendi sahasında 4-1 yenerek, Şanlıurfa Amatör 1. Lige yükselen Birecikspor’u maç sonunda tebrik etti. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutlayan Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’na, takıma verdiği desteklerden dolayı Birecikspor Kulübü Başkanı İsmail Karacan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kulüp yönetimi ve futbolcuları daha önce makamında ağırlayıp, onlara forma ve krampon desteğinde bulunan Başkan Pınarbaşı, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için spora yönlendirilmesi gerektiğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Belediye olarak spora her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Pınarbaşı, bu kapsamda Her Mahalleye Semt Sahası Projesinin çok önemli bir adım olduğunu kaydetti.

Birecik’te 11 semt sahası yapılacağının altını çizen Pınarbaşı, “Semt sahaları bizim seçim vaadimizdi. Bu sahalar tamamlandığında gençlerimiz, antrenmanlarını kendi mahallelerinde, kendi evlerinin yanında çok daha rahat yapabilecekler. Böylelikle hem halkımıza hem gençlerimize hizmet etmiş olacağız. Çünkü gençlerimiz bizim için önemli. Başarılı bir sezon geçirerek bir üst lige yükselen kulübümüzü tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA