Akçakoca'da Yapılan Semt Sahalarının İkincisi Tamamlanıyor

Akçakoca Belediyesi ve Spor Toto iş birliği ile kurulan semt sahalarının 2. si tamamlanıyor.

Akçakoca Endüstri Meslek Lisesi yanındaki boş araziye Spor toto, Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Belediyesi işbirliği ile futbol, basketbol ve voleybol sahalarının bulunduğu semt sahası yapımı tamamlanıyor.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici teknik kadro ile birlikte yapılan inşaatı yerinde incelediler. İnceleme sonucunda, Kaymakam Yasin Öztürk, sahaların hızla tamamlanacağını belirterek "Bu alan Endüstri Meslek Lisemizin yanında bulunan boş alana yapılan bir spor kompleksi bu alan gençlerimizi sportif aktivitelerine katmak için yapılmaktadır. Belediye ve Spor toto işbirliği ile iyi bir kazanım ortaya çıkmaktadır" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’da Semt sahalarını yapım çalışmalarında ikincisini bu alana yapılacağını işaret ederek "Spor Toto, Kaymakamlık ve Belediye olarak bu tesis buraya kazadırıyoruz. Bu ikincisi olan semt sahamıza daha yenileri eklenecektir. Ayazlı mahallesinde bir dernekle anlaşma yaptık oraya da bu sahalardan yapacağız.Amacımız gençlerimizi internet yerine spora yönlendirme ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA