Tugay; Başarılıyız Çünkü

BB Erzurumspor alt yapı takımlarından U 13 ekibinin şampiyonluk coşkusu devam ederken, Alt yapıdan sorumlu BB Erzurumspor yöneticisi Taner Tugay, elde edilen başarıya dair değerlendirmelerde bulundu.

Alt yapının başına geçtiği günden bugüne kadar ciddi başarılara imza atan BB Erzurumspor yöneticisi Taner Tugay, geçen yıl 2 şampiyonluk kupası kazanan alt yapı takımlarının, bu yıl da Akademik liglerde ve yerel ligde çok ciddi başarılara imza attığını dile getirdi. U 13 ekibinin yerel ligde şampiyonluk kupası kazanmasını, verilen emeğin sonucu olarak değerlendiren Tugay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere, ekip arkadaşlarına teşekkürde bulundu.

GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ

Alt yapı takımlarındaki başarının sırrına değinen Tugay, “Alt yapı sorumluluğunu üzerime aldığım gün, şehirde bizleri başarıya ulaştıracak, güzel bir ekip oluşturmanın peşine düştük. Bu minvalde kıymetli hocalarımızla irtibat kurduk. Uyum sağlayabileceğimiz hocalarımızla hedeflerimizi paylaştık ve anlaştık. Bundan sonraki süreçte hedefe kilitlendik. Hepimiz her bir yandan üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisinde olduk. Geçtiğimiz yıl alt yapı ekiplerimiz 2 kupa getirdi. Bu yıl U 13 ekibimiz yerel Lig Şampiyonu oldu. Akademik liglerde mücadele veren diğer alt yapı takımlarımız, gerçekten çok ciddi başarılara imza attılar. Rakip kalelere 26 gol bırakan, Önder Selimoğlu başta olmak üzere, geleceğin yıldızları diyebileceğimiz çok sayıda öne çıkan futbolcumuz bulunuyor.” Diye konuştu

BAŞARI EKİP İŞİDİR

Alt yapıda elde edilen başarıların Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve kulüp yönetiminin sağladığı imkan ve oluşturdukları ekip ruhuyla gerçekleştiğinin altını çizen Tugay, “Güzel bir ekip oluşturduk. Ben inanıyorum ki bu ekip, önümüzdeki yıl çok daha büyük başarılara imza atacaktır. A takımımız TFF 1’inci lige yükseldi. A takımımızın başarıda istikrarı için alt yapının önem taşıdığı malum. Bütün bir ekip olarak önümüzdeki yılın planına yoğunlaştık. Şimdi U 21 ekibimizi oluşturup ve önemli başarılara imza atmak istiyoruz.” Diyerek, başarılarda büyük emek sahibi olan alt yapı hocalarına ve futbolcularına da teşekkürlerini sundu.

İMKAN SAĞLAYAN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Alt yapıya sağlanan imkanlara dikkat çekerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getiren Tugay, “Bugün alt yapının elde ettiği başarılarda hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen ve ekibinin çok büyük payı var. Her anlamda yanımızda olan bir belediye başkanımız var. Gerek maddi, gerekse manevi olarak hep destek sağladı. Aşamadığımız problemlerimizin aşılmasına katkı sağladı. Ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu.

Kaynak: İHA