Tokatspor Hedef Büyüttü

Tokatspor Basın Sözcüsü Muhsin Şenocak, hedeflerini büyüttüklerini söyleyerek, "Ayakları yere sağlam basan, üst ligi hedefleyen bir Tokatspor arzuluyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor’da olağanüstü kongrede Bahri Çabuk başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Tokatspor Kulübü Basın Sözcülüğü görevine getirilen Muhsin Şenocak, yönetim kurulundaki görev dağılımını basın mensuplarına açıkladı.

Haziran ayının ilk 10-15 günü içerisinde futbolcu kadrosunu tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Şenocak, sponsorluk anlaşmalarının en büyük ekonomik kaynakları olacağını söyledi.



Tokatspor’a federasyonun Haziran ayı içerisinde 200 bin lira aktaracağını ifade eden Şenocak, "Kulüplere teşvik amaçlı olarak kesintilere uğramadan yansıttığı ödeme yönetimin sıcak para anlamında elini rahatlatacak. Çok büyük bütçeli bir takım düşünmüyoruz. Burada yapacağımız aklı başında bir teknik heyet, genç ve dinamik, Tokatspor formasını sonuna kadar terletecek karakterli, ’3 gün sonra param gecikti diye idmana çıkmıyorum’ demeyecek karakterde bizi temsil edecek arkadaşları bir araya getireceğiz" şeklinde konuştu.



"Hedef üst lig"

Şenocak, yeni yönetim olarak hedeflerini de dile getirerek, "Yönetim kurulunun hedefi, ayakları sağlam basan üst ligi kesinlikle hedefleyen bir Tokatspor. Yani düşmemeye aday, son maçta kurtarmaya çalışan bir Tokatspor istemiyoruz. Bunu taraftarımızda istemiyor bizde istemiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına değinen Muhsin Şenocak, "Mevcut kadromuzdan sadece Samet’in iki yıllık sözleşmesi mevcut. Yani sözleşmeli kalan tek futbolcumuz. Diğer sporcularımız şuan serbest. Yani sıfırdan bir takım kurulması söz konusu. Yeni teknik heyet önceki takımdan sporcu ile anlaşıp anlaşılmamasına karar verecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA