Şampiyon Yüzücülerden Kısacık'a Ziyaret

İçel’de düzenlenen Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda başarıya imza atan sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Okul sporları faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz hafta İçel’de düzenlenen yarışmaya Karaman’dan Gençlik ve Spor Kulübü yüzme sporcuları Neslihan Kılıçoğlu, Emirhan Kılıç ve Salim İmren katıldı.

50 metre serbest, 100 metre serbest, 50 metre sırt ve 100 metre kurbağalama kategorilerinde yarışan Neslihan Kılıçoğlu rakiplerini geride bırakarak katıldığı dört kategoride de Türkiye Şampiyonu oldu. 50-100 metre serbest ve 100 metre sırt üstü kategorilerinde yarışan Emirhan Kılıç ise, 2 altın, 1 gümüş madalyanın sahibi olarak Karaman’ı başarılı bir şekilde temsil eden sporcular oldu. Elde ettikleri derecelerin ardından Karaman’a dönen başarılı sporcular, yaşadıkları sevinci paylaşmak için yüzme antrenörleri Aziz Hopyar ve Merve Yılmaz eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret ederek, müsabaka hakkında bilgi verdi.

Sporcuları tebrik eden Kısacık, “Sporcularımızın bu başarıları ilimiz için gurur verici. Başarılı olmak isteyen için hiç bir şey engel değildir. Eminim elde ettiğiniz bu başarılarla herkes sizleri örnek alacak ve çok daha büyük başarılara imza atacaksınız. Dereceye giren sporcularımızı ve bu sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA