Bornova Beckerspor'da Kadınlar Basketbol Ligi Sevinci

Başantrenör Alkaş: 'Süper Lig’e çıktık. Çok mutluyuz. Bornova Beckerspor bunu çok hak ediyordu'

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off final grubunun son maçında OGM Orman Gençlik'i 51-50 yenerek, rakibiyle Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Bornova Beckerspor'un başantrenörü Murat Alkaş, 'Süper Lig'e çıktık. Çok mutluyuz. Bornova Becker Spor bunu çok hak ediyordu.' dedi.

Alkaş, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonluk hedefiyle başladıkları sezonda mutlu sona ulaştıkları için çok mutlu olduklarını bildirdi. OGM Orman Gençlik karşısında 15 sayı öne geçmelerine rağmen son periyotta 10 sayı geriye düştüklerini belirten Alkaş, şunları kaydetti:

'Süper Lig’e çıktık. Çok mutluyuz. Bornova Becker Spor bunu çok hak ediyordu. Süper Lig’e çok yakışacağını, çok iyi işler yapacağını düşündüğüm bir kulüp. Bu başarıda başta kulüp başkanı Volkan Kebir olmak üzere herkesin çok büyük emeği var. Öncelikle kendisini kutluyorum. Ardından tüm oyuncuları, tüm teknik ekibi ve tabii ki bu takımın buraya gelmesini sağlayan, takımı play-off grubuna taşıyan koç Olcay Orak’ı da tebrik ederim. Bunun yanı sıra Orman Spor'u da çok tebrik diyorum. 2 takıma da Süper Lig’de başarılar diliyorum.'

Kaynak: AA