İnegölspor'da Kongre Kararı

Kulüp başkanı Erezsarı: 'Kongrede aday değilim. Yeni yönetime şimdiden başarılar dilerim'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor kulübünün başkanı Timur Erezsarı, kongre kararı aldıklarını belirterek, aday olmayacağını bildirdi.

Erezsarı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, İnegölspor'un şehrin en değerli markası olduğunu belirtti.

İnegölspor'un,ilçenin tanıtımını yapacak ve ismini tüm ülkeye duyurabilecek en önemli oluşum olduğunu vurgulayan Erezsarı, 'Fakat hak ettiği değeri şehrinde bulamayan bir oluşum. İnegölspor, İnegöl'ün değeridir. Hepimiz sahip çıkmalıyız. Her birimiz İnegölspor'a ne veriyor neler feda ediyoruz. Bunu gözden geçirmeliyiz. Bizler 17 kişilik yönetim olarak bu camianın bir parçasıyız.' ifadelerini kullandı.

Erezsarı, sezon başı transfer ettikleri oyuncuların performanslarıyla isimlerini ön plana çıkaran futbolcular olmasına rağmen, başarıyı yakalayamadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

'Başarılı olmak için bu oyuncuları kadromuza dahil ettik lakin ne yaparsanız yapın bazen başarı, istenen skorlar sonuçlar alınamıyor. Arzu ettiğimiz sonuçları alamadık ve sonuç olarak kötü bir sezon geçirdik. İyisiyle kötüsüyle tatlısıyla acısıyla sezonun sonuna geldik. Nasibimiz bu kadarmış. Bu bir bayrak taşıma biz layıkıyla taşımaya çalıştık. Bugün bizdik yarın içimizden başka arkadaşlarımız olacak.'

- 'Kongrede aday değilim'

Yönetim olarak kongre kararını aldıklarını aktaran Erezsarı, şunları kaydetti:

'İnegölspor'umuza hayırlı olmasını diliyoruz. Kimseye kırgınlığımız, dargınlığımız yoktur. Netice itibariyle konu şehrimiz İnegöl ve değeri İnegölspor'dur. Ayrıca yönetimde görevde olduğumuz süre içerisinde İnegölspor ile ilgili her konuda bize destek veren onursal başkanımız Alinur Aktaş beyefendiye, İnegölspor ile ilgili ziyaretlerimizde İnegöl sporumuza reklam, bağış, sponsorluk yapan tüm iş adamlarımıza ve kendini İnegöllü hisseden maddi manevi İnegölspor'un yanında olan herkese, sezon boyu takımımızı yalnız bırakmayan ve sürekli destekleyen değerli taraftarımıza İnegölspor adına teşekkür ediyorum. Kongrede aday değilim. Yeni yönetime şimdiden başarılar dilerim.'

Olağanüstü Genel Kurul, 10 Mayıs Çarşamba günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 17 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Kaynak: AA