Çorum Belediyespor Play-Off Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, play-off mücadelesinin ilk maçında yarın karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadındaki antrenmana tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi.

Kırmızı siyahlı ekip, play-off mücadelesi kapsamında yarın saat 16.00'da kendi sahasında konuk edeceği Altay maçının hazırlıklarını tamamlayarak, kulüp tesislerinde kampa girdi.

Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zorlu bir lig maratonunun ardından play-off'a kaldıklarını ve şampiyonluk yolunda işin en zor kısmına geldiklerini belirterek, takımın, üç maçın sonunda 2. Lig'e yükselme fırsatını yakaladığını anımsattı.

Bundan sonraki süreçte artık tüm şehrin kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Hergün, şöyle konuştu:

'Şampiyonluk yolunda grubun diğer takımları kadar iddiamız var. Bu iddiamızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Bizler sezon başından bu yana bu takıma güvendiğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu düşüncemizden bir an olsun sapma olmadı. Tüm Çorum halkını da bu takıma güvenmeye ve yarın oynayacağımız Altay maçında destek olmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki, kalbi Çorum sevgisiyle atan herkes bu zorlu 90 dakikada bizleri yalnız bırakmayacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür.'

Hergün, Altay ile iki maç yapacaklarını hatırlatarak, yarın ki maçta karşılaşmanın skoru ne olursa olsun kimsenin olumsuz bir harekette bulunmaması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA