TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Beşiktaş'ı Kutladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ı kutladı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk futbolunun köklü camialarından Beşiktaş’ın, gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ettiğini belirtirken, başarıyı “yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ortak başarısı” olarak değerlendirdiği bir tebrik mesajı yayımladı. TOBB Başkanı, Beşiktaş’a önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde de başarılar dileyerek mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun bir maratonun ardından, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza attı. Disiplin, büyük fedakarlık isteyen ağır antrenmanlar ve çalışma temposu sonrasında, başarılı taktik uygulamalarla, taraftarla bütünleşerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, camia olarak bu yıl gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ederek kazanmıştır. Ekip ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtan siyah-beyazlılar, başarıyı hedefleyen herkese örnek olmuştur. Bu sezon gerek ligde, gerek Avrupa’da gösterdiği başarıyı önümüzdeki sene de tekrarlaması dileğiyle, Türk iş dünyası adına Beşiktaş Kulübü’nü can-ı gönülden tebrik ediyorum. Başta Sayın Başkan Fikret Orman olmak üzere, yöneticilere, teknik ekibe, futbolculara, taraftarlara, tüm camiaya bu büyük başarı hayırlı uğurlu olsun. Bu sezon gösterdiği üstün performans ile şampiyonluk Beşiktaş’a yakıştı."

Kaynak: İHA