'Şampiyonluk Beşiktaş'a Yakıştı'

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: 'Beşiktaş, gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak etti'.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Beşiktaş futbol takımının gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ettiğini ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, yayımladığı mesajında, Beşiktaş futbol takımını Spor-Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu şampiyonu olması dolayısıyla tebrik etti.

Türk futbolunun köklü camialarından Beşiktaş’ın, gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, söz konusu başarıyı, 'yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ortak başarısı' olarak değerlendirdi.

Hisarcıklıoğlu, Beşiktaş’a gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde de başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

'Uzun bir maratonun ardından, Spor-Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş Futbol Takımı büyük bir başarıya imza attı. Disiplin ve büyük fedakarlık isteyen ağır antrenmanlar ve çalışma temposu sonrasında, başarılı taktik uygulamalarla, taraftarla bütünleşerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, camia olarak bu yıl gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ederek kazanmıştır. Ekip ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtan siyah beyazlılar, başarıyı hedefleyen herkese örnek olmuştur. Bu sezon ligde ve Avrupa’da gösterdiği başarıyı önümüzdeki sene de tekrarlaması dileğiyle, Türk iş dünyası adına Beşiktaş Kulübü’nü gönülden tebrik ediyorum. Bu sezon gösterdiği üstün performans ile şampiyonluk Beşiktaş’a yakıştı.'

- 'Türk futbolunun çınarı Beşiktaş'ı kutluyorum'

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken de Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetimini kutlayarak, 'Türk futbolunun çınarı Beşiktaş, uzun bir yarışın ardından gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu bileğinin hakkıyla elde etmiştir. Bu başarıda payı olan ve emeği geçen herkesi kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA