Menderes Sarı Kırmızı Oldu

TFF 1. Lig’de Play-Off mücadelesi veren Göztepe’nin Boluspor maçı Menderes Belediyesi tarafından Menderes 19 Mayıs Stadına kurulacak dev ekranda izlenecek.

TFF 1. Lig Play-Off mücadelesinin ilk maçında evinde Boluspor’u 2-0’la geçen Göztepe’ye Menderes Belediyesi’nden destek geldi. Boluspor ile Bolu’da bugün oynanacak ikinci karşılaşma için Menderes’e dev ekran kurulacak. 19 Mayıs Stadyumu’na kurulacak dev ekranın yanı sıra maç öncesi Göztepe atkıları da Menderes Belediyesi tarafından vatandaşlara hediye edilecek.

Hep destek tam destek

Menderes olarak Göztepe’nin yanında olduklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,”Menderes Belediyesi olarak Süper Lig için mücadele eden Göztepe’mizin ilk günden itibaren yanındayız. Göztepe’mizin 14 yıldır hasret çektiği Süper Lig’e geri döneceğine yürekten inanıyoruz. Bu kapsamda ‘Şampiyonluk yolunda atkılar ve dev ekran bizden, desteklemek hepimizden’ sloganıyla desteğimizi sürdürüyoruz. TFF 1. Lig Play-Off mücadelesinde Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak Göztepe’mizin maçını Menderesliler olarak hep birlikte izlemek için 19 Mayıs Stadımıza dev ekran kuruyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza Göztepe’mizin atkısını da hediye ediyoruz. Tüm Menderesli hemşehrilerimi Göztepe’mize destek olmak için saat 21.30’da top sahamıza davet ediyorum. İnşallah Boluspor’u geçip, finalde karşımıza çıkacak rakibimizi de yenerek Süper Lig hasretimize son vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA