Kick Boks Şampiyonu Yiğit'ten Demir'e Ziyaret

Belarus'ta düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Serdar Yiğit Eroğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu, çeyrek finalde Litvanya, yarı finalde Avustralya ve finalde İsveçli rakiplerini yenerek, dünya şampiyonu oldu.

Eroğlu desteklerinden dolayı Demir'e teşekkür ederek, 'Şehrimize ve ülkemize böyle güzel bir ödülle dönmek ve bayrağımızı orada dalgalandırmak gurur vericidir. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin meyvelerini alıyoruz. Ben buralara gelmemde büyük emeği olan antrenörüm başta olmak üzere İl Müdürümüze ve desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Demir de Eroğlu'nu tebrik ederek Eroğlu'nun başarısının hafife alınacak bir başarı olmadığını ve tüm Gaziantep'i gururlandırdığını belirtti.

Gençlerin bu önemli dereceleri zorlu çalışmalarla ve azimle elde ettiğini dile getiren Demir, 'Serdar da bu azimli sporculardan biri, Dünya Şampiyonumuzu ve tabi ki bu çalışmalarındaki en büyük destekçileri antrenörlerimize şehrimize ve ülkemize böyle sporcular yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA