Başkan Üzülmez, Balkan Karate Şampiyonası'ndan Madalya İle Dönen Çocukları Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez İstanbul’da düzenlenen 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen sporcuları makamında konuk etti.

Spora ve sporculara verdiği destekle bilinen Başkan Üzülmez, bünyesinde yetiştirdiği sporcuların başarı grafiğiyle göz dolduran Kartepe Belediye Spor Kulübü’nün şampiyon sporcularını makamında ağırladı. Kartepe Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Mehmet Peçe’nin Milli Takım Antrenörü olarak da yer aldığı turnuvada, kulüp sporcuları Aysima Hatice Kurt ve Esma Hatun Tamyüksel Kartepe’ye Milli Takım adına Balkan şampiyonluğu sevincini yaşattılar. Bu büyük ve milli başarıya imza atan antrenör ve sporcuları Başkan Üzülmez de canı gönülden tebrik etti.

Kartepe Belediye Spor Kulübünün başarılı sporcuları Aysima Hatice Kurt ve Esma Hatun Tamyüksel kazandıkları bu şampiyonlukla Ağustos’ta yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na Milli Takım adına katılmaya hak kazanırken, Başkan Üzülmez milli sporcular ve antrenörleri Mehmet Peçe’ye yaklaşan müsabakalar öncesi başarılar diledi. Sporcuların teknik ve sosyal ihtiyaçlarının olup olmadığını da bizzat antrenörlerinden öğrenen Başkan Üzülmez, Milli ve başarılı sporculara her zaman destek vereceklerinin altını çizdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’ye şampiyonlukla dönerek milli bir gurur yaşatan, madalyaları ile birlikte makamında ağırladığı Milli Sporcuları, sembolik olarak çeyrek atınla ödüllendirirken, ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Kaynak: İHA