Taktik maktik yok!

Teknik Direktör Dick Advocaat'ın bedeni burada olsa da aklı Portakal'da...

Taktik maktik yok!
Hollanda ile anlaştıktan sonra takıma sadece 5’e 2 ve çift kale maç yaptıran hoca, Trabzon maçı öncesi taktik bile çalıştırtmadı.

TÜRKİYE’DE alışık olmadığımız şekilde henüz sezon bitmeden Hollanda Milli Takımı ile anlaşan teknik direktör Dick Advocaat, kafa olarak Türkiye’den çok ayrıldı. Elinde olsa bu sabah İstanbul’dan ayrılıp ülkesinin yolunu tutacak olan 69 yaşındaki hoca, yaklaşık 10 gündür sarı-lacivertlileri 2. plana attı.

DENEYİMLİ teknik adamın bir süredir Samandıra Tesisleri’ndeki antrenmanlarda taktik çalışmalar yaptırmadığı öğrenilirken sarı-lacivertliler sadece 5’e 2 top kapma ve çift kale maçla günlerini geçiriyor. Bugün oynanacak kritik Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili herhangi bir oyun planı bulunmayan F.Bahçeli futbolcular tabir-i caizse ‘taktik maktik yok, bam bam bam’ felsefesiyle sahaya çıkacaklar.

İDMANLARDA konu mankeni gibi bir köşede durduğu öğrenilen Advocaat, iş yükünü tamamen yardımcıları Cor Pot ve Mario Been’in sırtına yükledi.

İZİN İSTEYECEK

Kendi sahalarında oynanacak zorlu Trabzonspor karşılaşmasını kazanıp, takipçileri G.Saray’ın puan kaybetmesini bekleyen hoca, bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım’la bir araya gelip “Başkan ben son lig maçına çıkmadan ülkeme gitmek istiyorum” diyecek.